TG-Logo-Symbol-SoMe-White

Ofte stilte spørsmål

image-mask-pointer-white-fullwidth

Her har vi samlet svar på spørsmål som vi ofte får i sammenheng med aktivitetene/tjenestene vi tilbyr.

Rafting - Spørsmål og svar

Ja. Oppmøtested for raftingturene er Trysil turistsenter. Herfra kjører vi til startsted for turen. På familieraftingen er det cirka 20 km hit, mens det på heldagsturen er rundt 80 km. Til startsted for juvingturen er det omtrent 40 km. Kontakt oss i god tid før turen hvis du ikke har transport slik at vi kan gå gjennom ulike alternativer.

Vi kjører i kolonne fra oppmøte på Trysil turistsenter til start av turen (put in på raftingspråk) hvor vi skifter til våtdrakt og legger tørt tøy i bilene. Deretter kjører alle sjåfører ned bilene til slutten av turen (take out) og får sitte på med guidene opp til start igjen. Da har vi alle biler og tørt tøy på slutten og alle gjester og guider på starten. Når turen er ferdig er det fritt å dra fra take out når man selv ønsker, vi kjører ikke kolonne tilbake. Guidene tar med alt utstyr tilbake fra turen.

Du får låne våtdrakt, hjelm og redningsvest. Ta med sko som kan bli våte. Skoene bør ha lisser eller Velcro for at de skal sitte godt på. Hvis været/vannet er kaldt eller du fryser lett, anbefaler vi et lag med ull eller syntetisk fiber under våtdrakten. Bomull gir ikke isolasjon når du blir våt, så det er ikke anbefalt.

Kontakt oss på telefon eller mail i god tid før turen, så skal vi hjelpe deg å finne et alternativ.

Sesongen er vanligvis fra mai til midten av oktober, litt avhengig av været.

Turen kan bli avlyst dersom den ikke har nok deltagere eller på grunn av sikkerhetshensyn. Vi prøver alltid å komme opp med et annet tidspunkt eller aktivitet, eller så tilbyr vi pengene tilbake.

Sykkel - Spørsmål og svar

Nei, men vi kan anbefale våre partnere på SportLodgen som har et bredt utvalg av sykler som passer for sykling i og rundt Trysil Bike Arena.

Nei, de fleste stier i Trysil Bike Arena er tilgjengelige uten heis. Men hvis du vil bruke heisen under undervisningen må du ha heiskort.

Hvis ikke noe annet ar avtalt møter du din guide/instruktør utenfor Trysilguidenes resepsjon på Trysil turistsenter.

Hopp & dropp-kurset møter opp ved hopplinjene i GT bike park

Vinter - Spørsmål og svar

Nivå 1 – Nybegynner. Behov for å lære det grunnleggende som å bremse, svinge og bruke heisen. 

Nivå 2 – Kan det grunnleggende. Vet hvordan man bruker heisen, og kan bremse og svinge i grønne/blå bakker. 

Level 3 – Middels god. Vet hvordan man kjører kontrollert i de fleste bakker.

Level 4 – Avansert – Kan kjøre alle bakker med god kontroll og fart.

Ja, alle som er 7 år eller eldre og kjører på anlegget trenger et gyldig skipass.

Nei, så lenge heisene er åpne vil skiskolen bli arrangert som planlagt. Vi tilpasser undervisningen etter værforhold og åpne heiser. Vi anbefaler sterkt å kle seg godt slik at du/barna dine får en god læringsopplevelse. 

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål. 

Ja, i den yngre aldersgruppen/nedre ferdighetsnivå. Vi anbefaler likevel at du deltar i gruppen tilhørende din alder/ferdighetsnivå, da vil du få den beste læringsopplevelsen.

Grupper/Event - Spørsmål og svar

Ja, vi har rabatterte priser for skoler og foreninger som er over 20 personer. Disse prisene inkluderer ikke mat. Ta en titt her og kontakt oss for et tilbud.