image-mask-pointer-white-fullwidth

Opplevelser, utvikling og fellesskap

Fjelltatt er fellesskapet for deg som er pasjonert skikjører med hjertet i Trysil. Som medlem får du tilgang til et eksklusivt program med spennende aktiviteter hele året. Du får en unik mulighet til å utvikle din lidenskap for skikjøring og å delta på andre opplevelser som vi mener vil inspirere deg. Alt dette sammen med likesinnede og under ledelse av Trysilguidenes mest erfarne guider.

Bakgrunn

Hver dag treffer vi i Trysilguidene mennesker som deg. Mennesker som dras mot Trysilfjellet, elsker skikjøring og som er nysgjerrige på alt det andre av spennende opplevelser som gjemmer seg på fjellet og i skogene rundt. Fjelltatt har sin opprinnelse i et felles ønske om å skape et felleskap for denne gjengen av opplevelsesnysgjerrige, aktive folk. En året-rundt-møteplass hvor interesser utvikles og horisonter utvides.

I Trysilguidene jobber guider med kompetanse og erfaring som du knapt finner noe annet sted. Trysilguidene fyller snart 30 år, og utvikling og lidenskap, eller passion som vi liker å kalle det, har i alle år vært en gjennomgående rød tråd. Hos oss jobber de som har blitt så fjelltatt at de har valgt å satse på en guidekarriere. På våre arrangementer opplever du utvikling sammen med våre mest erfarne guider, som deler av sin kunnskap og erfaring innenfor de områdene de selv brenner for.

Previous
Next

Hva får jeg?

Som medlem i Fjelltatt blir du med på en reise der vi sammen skaper et miljø som stimulerer til personlig utvikling og felleskap gjennom ulike utendørsopplevelser. Du inviteres til å delta på arrangementer som er satt sammen eksklusivt for deg som er medlem, året rundt. Vi har fokus på alpin skikjøring, og i tillegg skal vi utvide horisontene og inkludere andre opplevelser på snø, i fjellet, på elv og i skog. 

Vinterstid legger vi opp til et ukentlig arrangement og sommer/høst 1–2 ganger i måneden. Programmet tar utgangspunkt i aktiviteter som Trysilguidene har lang erfaring og kunnskap i, men kan også inkludere gjesteguider og partnere. Vi legger til rette for at medlemmer skal kunne utvide sitt nettverk. Det blir flere hyggelige sosiale innslag i forbindelse med arrangement og i gruppchatten kan du enkelt kommunisere med andre medlemmer.

Medlemsskap

Hvis du er interessert av at bli medlem, send  en forespørsel om medlemskap  her på siden så tar vi kontakt med deg personlig for en uforpliktende samtale. 

Fjelltatt henvender seg til voksne medlemmer, og det er 18 års aldersgrense. Kravet til skiferdighet er at du kjører røde løyper med god kontroll og parallelle ski.

Pluss

NOK 5,000,-/år.

I medlemsavgiften inngår 5 arrangementer:
Kick- off
Boot fitting clinic
Skiprepp clinic
Skitest
Familiesamling på skjærtorsdag

20% personlig rabatt på alle Trysilguidenes aktiviteter (gjelder ordinær pris).

+

2 valgfrie halvdagsaktiviteter fra programmet

1 privattime/teknisk analys (1,5 timer)

Mulighet for å ta med en venn/familiemedlem på 1 aktivitet gratis per år.

I tillegg kan du å delta på mange andre arrangementer som du velger selv. Se link til program nederst på siden. Varighet per arrangement er normalt hel- eller halvdag . Prisen er kr 1.000,- per person for halvdag og kr. 2.000,- per person for heldag. Varighet og pris kan variere noe avhengig av aktivitet og hva som er inkludert.

Basis

NOK 2.500,-/år.

I medlemsavgiften inngår 5 arrangementer:
Kick- off
Boot fitting clinic
Skiprepp clinic
Skitest
Familiesamling på skjærtorsdag

20% personlig rabatt på alle Trysilguidenes aktiviteter (gjelder ordinær pris)

I tillegg kan du å delta på mange andre arrangementer som du velger selv. Se link til program nederst på siden. Varighet per arrangement er normalt hel- eller halvdag . Prisen er kr 1.000,- per person for halvdag og kr. 2.000,- per person for heldag. Varighet og pris kan variere noe avhengig av aktivitet og hva som er inkludert.

Forespørsel om medlemskap

Send oss søknad forspørsel i skjemaet under og vi skal følge deg opp så snart som mulig.

Informasjon & påmelding

Vi sender ut nyhetsbrev hver måned med informasjon om kommende arrangementer. All påmelding og betaling skjer i vårt bookingsystem på hjemmesiden til Fjelltatt. Hvert arrangement har en kontaktperson som kan svare på spesifikke spørsmål. For generelle spørsmål er vi nesten alltid tilgjengelige på mail, fjelltatt@trysilguidene.com

Searching Availability...

Eventkalender

Her finner du Fjelltatt eventkalender for tiden som kommer. Utvidet informasjon om hvert enkelt event, kommer i forbindelse med at de blir tilgjengelige for online booking. 

Ofte stilte spørsmål

Når det kommer nye aktiviteter mht booking sender vi ut et nyhetsbrev til medlemmene. I perioder med mye aktivitet legger vi ut neste måneds aktiviteter i midten av måneden og sender ut nyhetsbrev. Inn mot sommeren/høsten publiseres det aktiviteter for hele perioden og nyhetsbrev sendes ut.

I årsplanen som ligger på hjemmesiden, får du oversikt over hvilke dager vi har planlagt den enkelte aktivitet og det temaet vi har lagt opp til på respektive dato. Ny årsplan kommer ut til høsten.

Vi tar forbehold om at vær eller andre forhold kan påvirke temaet.

Du melder deg på aktiviteter på hjemmesiden til Fjelltatt. Her publiserer vi fortløpende de 3-6 aktiviteter som ligger nærmest i tid. Dette for å minimere utsendelser med eventuelle endringer og detaljer.

For at det skal være mulig å planlegge opplegg og guider til aktivitetene har vi en påmeldingsfrist. Denne fristen er kommunisert sammen med øvrig info i «detaljer» i bookingen. For de fleste aktivitetene er påmeldingsfristen fredag uken før aktiviteten. Hvis du bommet påmeldingsfristen kan du ta kontakt med oss mht eventuelle restplasser.

For at det skal være mulig å planlegge opplegg og guider til aktivitetene har vi en påmeldingsfrist. Denne fristen er kommunisert sammen med øvrig info i «detaljer» i bookingen.  Hvis du bommet påmeldingsfristen kan du ta kontakt med oss mht eventuelle restplasser.

Hvis det er 2 eller flere påmeldt så kommer aktiviteten til å bli gjennomført. Hvis ikke blir aktiviteten avlyst når påmeldingsfristen løpt ut. Er det flere enn 8 deltakere påmeldt så blir det to grupper. Vi har ikke noen øvre grense for antall deltakere, det blir bare flere grupper. Vi tar forbehold om at vær eller andre forhold kan påvirke muligheten å gjennomføre aktiviteten.

Hvis du blir forhindret og ikke kan delta på et arrangement som du har meldt deg på, sender du en mail til fjelltatt@trysilguidene.com så kansellerer vi din booking. Det er kostnadsfri avbestilling frem til påmeldingsfrist.

Hvis du må avlyse på grunn av koronavirus kan du avbestille uten kostnad frem til aktivitetsstart. Vi ønsker selvsagt å få beskjed så snart som mulig.

Som hovedregel betales aktiviteter direkte ved booking med kort. Hvis aktiviteten er inkludert i medlemskapet må deltaker fortsatt melde seg på i bookingsystemet, den ligger da til pris 0,-.

Hvis det er ønskelig kan vi etter avtale etablere en faktura-avtale. Du får da en personlig rabattkode som du bruker ved booking av aktiviteter og en faktura hvert kvartal. Ønsker du faktura til et firma er det selvsagt mulig, men medlemskapet er knyttet til en person.

Vi har startet en chattgruppe i WhatsApp for medlemmer i Fjelltatt. Her kan du komme i kontakt med andre medlemmer på en enkel måte. Du velger selv om du ønsker å være med, all viktig informasjon fra Fjelltatt går ut i nyhetsbrev. 

Last ned WhatsApp i Appstore eller Playstore og kontakt oss hvis du ikke har mottatt lenke til gruppen.

Medlemsavgiften faktureres årlig i den måneden som du meldt deg på. Du kan derfor melde deg på når som helst i løpet av året og få et fullt år utnyttelse av dit medlemskap og de inkluderte aktivitetene. Medlemskapet fornyes automatisk. Alla som melder seg på før Kick off 21/22 kommer til å bli fakturert i januar 2022.

Utover tilgangen til et eksklusivt aktivitetsprogram for Fjelltattmedlemmer så får du også 20% rabatt på alle «ordinære» aktiviteter med Trysilguidene til deg, og din nærmeste familie når du selv deltar, (kan ikke kombineres med andre tilbud). Dette gjelder: skiinstruksjon, elveaktiviteter, sykkelaktiviteter og klatrepark (ikke sesongkort). Rabattkode går ut i nyhetsbrev før sommer/vinter-sesong.

Vi jobber også på flere avtaler sammen med våre samarbeidspartners og informerer om nye fordeler i nyhetsbrev.

Vi vil gjerne at flere skal bli Fjelltatt og dere er den beste kanalen vi har for at nå ut til rette personer. Fjelltatt er ingen hemmelig sak, så snakk gjerne med dine venner og del link til hjemmesiden.

Hvis de er interessert i å bli med eller vil vite mer, så sender de en mail til fjelltatt@trysilguidene.com eller benytter seg av kontaktskjemaet på hjemmesiden. Vi tar kontakt med dem for en uforpliktende samtale. De har deretter mulighet til å delta på en av våre aktiviteter, til samme kostnad som medlem, før de bestemmer seg for å bli medlem. Hvis du har Plussmedlemskap kan du ta med en venn/familiemedlem på 1 aktivitet uten ekstra kostnad.

Vi kommer i tillegg gjennomføre 1-2 «åpne» rekrutterings-arrangement hvor vi står på ski sammen, presenterer Fjelltatt og gir en innføring i hvordan vi jobber.