TG-Logo-Symbol-SoMe-White

Om oss

image-mask-pointer-white-fullwidth

Vi skaper eventyr!
Dette er ikke et slagord, vi mener virkelig at livet er for kort til å nøye seg med grå hverdager.
Uansett om du er en guide eller gjest så er vi alle del av hverandres eventyr. Men en fantastisk opplevelse kommer ikke uten at man jobber litt for det. Som del av vårt eventyr vil du bli utfordret og kjenne på mestring. Du vil bli inkludert og få muligheten til å bidra. Sammen skaper vi et bedre eventyr hver eneste dag!

Våre tjenester

Vinter

Investér i deg selv! Trene i porter, nybegynner eller på jakt etter Trysils beste offpist? Vi hjelper deg!

Rafting

Utforsk naturens fornøyelsepark med Trysilguidene! Vi leverer vann-og sykkelopplevelser for alle som elsker å være utendørs!

Sykkel

Utforsk naturens fornøyelsepark med Trysilguidene! Vi leverer vann-og sykkelopplevelser for alle som elsker å være utendørs!

Event

En felles utendørsaktivitet løfter enhver konferanse og samling. Våre guider leverer varene!

Våre guider

Våre guider er selve kjernen i bedriften, og vi jobber kontinuerlig med å utvide og utvikle teamet vårt. Vi jobber langsiktig, og har samlet et av de mest erfarne og veltrente teamene i verden for å sikre fantastiske opplevelser på ski, rafting og sykkel hele året.

Robin von Braun

Robin er alltid på farta. Dersom han ikke jobber med gjester er han mest sannsynlig ute og står på ski, sykler eller padler med venner eller kollegaer. Han er også glad i å gå tur, og liker å dra på ekspedisjoner på alt fra noen dager til måneder. Robin har ansvar for klatreparken i Trysil og Hemsedal samt bedriftsarrangementer.

Anna Helander

Anna er utadvendt og har et smittende smil. Som mamma til to aktive gutter blir det meste av fritiden brukt i skibakken eller sykkelparken. Anna har ansvar for HR og det sosiale hos Trysilguidene, i tillegg til at hun jobber som guide på ski, sykkel og i klatreparken.

Ellinor Håkansson

Ellinor er alltid smilende og en man lett blir glad i. Hun er alltid klar for en utfordring, særlig hvis det er snakk om konkurranse. Ellinor har ansvar for resepsjon og booking, i tillegg til at hun jobber som guide på ski, sykkel og i klatreparken.

Jobbe hos oss

Lyst til å bli en del av vårt team?

Vi ser alltid etter folk som vil ta del i vårt eventyr og hjelpe oss å bli bedre.

MuligheterVi er en helårsbedrift som driver med guiding, og hos oss har vi sertifiserte ski – og snowboardinstruktører, whitewaterguider, sykkelguider & instruktører og klatreparkinstruktører. De fleste som jobber hele året har minst to av disse sertifiseringene. Som oftest starter du som skiinstruktør og fortsetter å jobbe med oss på sommeren, men vi har eksempler på det motsatte også.

Hva vi ser etterVi legger vekt på personlighet og ambisjoner. Det betyr at du ikke trenger noen sertifiseringer for å søke jobb hos oss, men vi krever at du tilegner deg nødvendige sertifiseringer før oppstart. 

Kontakt oss

Historien vår

Do you want to join our team?

We are always looking for people that want to join our adventure and help make it better.

Opportunities – We are a all year guiding company and in our organization we have certified ski & snowboard instructors, whitewater guides, bike guides & instructors and climbing park instructors. Most of our staff that work all year have at least two of these certifications. Most of the time you start as a ski instructor and then move on to work with us in the summer as well but there are examples of people coming the other way as well.

What we look for – We hire on personality and ambition. That means that you don’t need any certification to apply for a job with us, before you start working you need to acquire the necessary certification. What is important is that you check in to our mission and is…

Training– NIG blab la bla

What you get– Internutbildning, boende, personalaktiviteter, förmåner

How to apply-