TG-Logo-Symbol-SoMe-White

Om oss

image-mask-pointer-white-fullwidth

Vi skaper eventyr!
Dette er ikke et slagord, vi mener virkelig at livet er for kort til å nøye seg med grå hverdager.
Uansett om du er en guide eller gjest så er vi alle del av hverandres eventyr. Men en fantastisk opplevelse kommer ikke uten at man jobber litt for det. Som del av vårt eventyr vil du bli utfordret og kjenne på mestring. Du vil bli inkludert og få muligheten til å bidra. Sammen skaper vi et bedre eventyr hver eneste dag!

Våre tjenester

Vinter

Investér i deg selv! Trene i porter, nybegynner eller på jakt etter Trysils beste offpist? Vi hjelper deg!

Rafting

Utforsk naturens fornøyelsepark med Trysilguidene! Vi leverer vann-og sykkelopplevelser for alle som elsker å være utendørs!

Sykkel

Utforsk naturens fornøyelsepark med Trysilguidene! Vi leverer vann-og sykkelopplevelser for alle som elsker å være utendørs!

Event

En felles utendørsaktivitet løfter enhver konferanse og samling. Våre guider leverer varene!

Jobbe hos oss

Lyst til å bli en del av vårt team?

Vi ser alltid etter folk som vil ta del i vårt eventyr!

Muligheter – Vi er en helårsbedrift som driver med guiding, og hos oss har vi sertifiserte ski – og snowboardinstruktører, whitewaterguider, sykkelguider & instruktører og klatreparkinstruktører. De fleste som jobber hele året har minst to av disse sertifiseringene. Som oftest starter du som skiinstruktør og fortsetter å jobbe med oss om sommeren, men vi har eksempler på det motsatte også.

 

Hva vi ser etter Vi legger vekt på personlighet og ambisjoner. Det betyr at du ikke trenger noen sertifiseringer for å søke jobb hos oss, men vi krever at du tilegner deg nødvendige sertifiseringer før oppstart. 

Det som er viktig er at du blir stimulert av vår visjon, brenner for å skape gode opplevelser og har en genuin interesse av å utvikles. Vår ambisjon er å være mer enn en arbeidsplass, hos oss skal du bli inkludert, å finne trygghet, vennskap og utvikling både i yrket og personlig. Vi gjør hverandre bedre!

Krav – For å jobbe hos oss må du beherske et av de skandinaviske språkene flytende, det trenger ikke å være ditt morsmål, samt engelsk. Flere språk som russisk, tysk eller nederlandsk er et fortrinn. For å klare jobbens påkjenninger må du ha god fysikk. Du må være over 18 år for å jobbe hos oss.

Utdanning – Akkurat som med så mye annet i livet, så tar det tid å bli riktig god på noe. Viljen til personlig utvikling er en av grunnene til at så mange guider kommer tilbake til oss år etter år. Vi ser derfor helst at du har en ambisjon om å bli noen sesonger i bransjen.

Utdanningssystemet for skiinstruktører er fordelt på 4 kurser á 1 uke + Skilærereksamen som gir internasjonal sertifisering. Mellom trinn 1 & 2 skal du gjennomføre praksis.

Vi krever at du gjennomført minimum utdanning 1+2 for å jobbe hos oss. Du trenger dog ikke og gjennomført kursene før du søker jobb.

Utdanningen bekoster du selv, vi har et tett samarbeid med Norske Instruktører og Guider som holder kurser i Trysil men aksepterer tilsvarende utdanning fra andre organisasjoner. Praksis mellom kursene gjør du hos oss.

Når du har gjennomført skilærerutdanning 1 + 2 kan du gå «Crossover – kurs» for å jobbe med snowboard eller langrenn.

Norske Instruktører og Guider tilbyr også kurser til  rafting- og sykkelguider for deg som ønsker å arbeide sommerstid.

«Clinics» og personalaktiviteter – Når du jobber hos oss har du mulighet å være med våre mest erfarne guider på internutdanning, eller clinics som det heter på skilærerspråket. Vinterstid tilbyr vi clinics 3-5 kvelder i uken, på sommeren er clinics lagt til før og etter fellesferien. Clinics er et frivillig og ulønnet komplement til kurs for å stimulere og inspirere til videre utvikling og åpne dører til nye disipliner. Vi kjører clinics på ski, snowboard, langrenn, sykkel og rafting og setter stor prestisje i å levere bransjens beste internutdanning. Hvert år produserer vi til sammen ca 3000 timer med internutdanning.

Vi synes og at det er viktig å gjøre ting utenom skikjøring. Derfor tilbyr vi noen typ av mer eller mindre organisert sosial aktivitet 2 av 3 uker. Det kan være alt fra felles frokost, teambuilding, kakebakekonkurranse eller afterski.

Bolig –  Trysilguidene eier personalboliger hvor det er mulig å leie rom i perioden man jobber i Trysil. Du bor da oftest sammen med 4-7 kolleger i leilighet eller enebolig i Innbygda (Trysil sentrum). Vi legger stor vekt ved gode personalboliger. Trives du hjemme, trives du på jobb!

 

Praksis – Vi tar gjerne mot praktikanter. Det gir et veldig godt innblikk i hvordan det er å arbeide med oss. Det er også en mulighet for oss å lære å kjenne deg. Vi ser praksis som et første skritt i rekruttering og mange hos oss startet sin karriere med praksis. Når du gjør praksis hos oss blir du en del i gruppa og får låne uniform, blir med på treninger og aktiviteter. Du skal være 16 år eller eldre for å ha praksis hos oss. Det er ikke noen krav på utdanning for å søke praksisplass.  Send søknad til anna@trysilguidene.com.

Søk jobb

Om du vil søke for vintersesongen så gjør vi det i tidsrommet augusti-september via skistar.com
Vil du søke for sommeren sender du en søknad med personlig brev, CV og bilde til anna@trysilguidene.com

Historien vår

Do you want to join our team?

We are always looking for people that want to join our adventure and help make it better.

Opportunities – We are a all year guiding company and in our organization we have certified ski & snowboard instructors, whitewater guides, bike guides & instructors and climbing park instructors. Most of our staff that work all year have at least two of these certifications. Most of the time you start as a ski instructor and then move on to work with us in the summer as well but there are examples of people coming the other way as well.

What we look for – We hire on personality and ambition. That means that you don’t need any certification to apply for a job with us, before you start working you need to acquire the necessary certification. What is important is that you check in to our mission and is…

Training– NIG blab la bla

What you get– Internutbildning, boende, personalaktiviteter, förmåner

How to apply-